Tema & info

Forte Talks 2024: Forskning för förändring

Sverige står i en tid av stora förändringar. Forskning och kunskap om hälsa, arbetsliv och vår välfärd är avgörande för ett mer jämlikt och socialt hållbart samhälle. 15 maj bjuder vi in till Forte Talks 2024 för att tillsammans med forskare, praktiker och beslutsfattare diskutera hur vi kan möta viktiga samhällsbehov med kunskap.

Kunskap, inspiration och samtal

Förebyggande insatser är extra viktiga för att ge dagens barn och unga bra uppväxtvillkor och motverka utanförskap. På samma sätt behöver vi kloka förändringar i dag för att rusta framtidens arbetskraft och möta behov inom välfärden och omställningen till ett digitalt och mer hållbart samhälle. Vi behöver breda systemförändring inom båda dessa viktiga områden. Vad kan olika aktörer göra för att ta sig an problem här och nu, och samtidigt arbeta långsiktigt? Hur kan forskning bidra till att identifiera och arbeta med förebyggande arbete som gör skillnad?

På konferensen diskuterar vi hur vi kan bygga Sverige starkare och mer socialt hållbart. Under dagen kommer du att kunna ta del av föreläsningar, panelsamtal och parallella sessioner om aktuell forskning.

Forte Talks pågår mellan 10.00 och 16.00. För deltagare som deltar på Münchenbryggeriet erbjuds fika från 09.30, lunch serveras 12.00 och dagen avslutas med mingel 16.00.

Anmälan till Forte Talks 2024

» Digitalt deltagande
» Deltagande på plats (fullbokat)

 

Välkommen till Forte Talks

Forte Talks är avgiftsfri och du kan vara med på plats, på Münchenbryggeriet i Stockholm, eller delta digitalt på konferensen.

Länk till sändning
Har du anmält dig som digital deltagare kommer du att få en länk till den digitala sändningen via mejl.

Vägbeskrivning
Den fysiska konferensen hålls på Münchenbryggeriet: Entré Magasinet, Söder Mälarstrand 25. Karta Google Maps

Kontakta oss om du har frågor!