Posterutställning

Under Forte Talks presenterar juniorforskare sin forskning på postrar. En gång per dag sker en guidad visning av postrarna, parallellt med vetenskapliga samtal och seminarierna. Det går också att besöka postrarna under pauserna.

Vill du presentera din poster?

Du som är doktorand, postdok eller juniorforskare kan ansöka om att visa upp ditt forskningsprojekt på Forte Talks 2019. Vi erbjuder möjlighet att delta med poster för ett pågående eller avslutat forskningsprojekt inom områdena hälsa, arbetsliv eller välfärd, gärna med särskilt fokus på konferensens underteman jämlika uppväxtvillkor, inkluderande arbetsliv med hållbar kompetensförsörjning samt välfärdssystemets styrning och utveckling.

Förutom möjligheten att presentera sin poster under konferensens pauser kommer guidade visningar att organiseras en gång per dag. För de som ställer ut en poster på Forte Talks är deltagande i konferensen kostnadsfritt. Ni bjuder på kunskap om forskningen – vi bjuder på spännande debatter, kreativa möten och några av de främsta experterna inom hälsa, arbetsliv och välfärd.

Skicka in en ansökan

För att ansöka, mejla abstract om maximalt 300 ord till poster@forte.se. Inskickade abstracts (och eventuella posters) kan skrivas på svenska eller engelska. Vi tar bara emot en ansökan per person. Deadline för inlämning är den 30 november 2018. Besked om utvalda ansökningar kommer att ges i december 2018.

« Tillbaka till ”Om programmet”