Om programmet

Forte Talks är en tvådagarskonferens som varvar olika typer av inslag för att ge plats för kunskapsutbyte och diskussion. Det fullständiga programmet för Forte Talks lanseras i början av mars 2019.

Programmet uppdateras löpande. Fullständigt program publiceras i början av mars. Se hela programmet »

Seminarier, vetenskapliga samtal och postervisningar är valbara aktiviteter som sker parallellt med varandra. Omkring tre veckor före evenemanget kommer alla anmälda deltagare få ett utskick med möjlighet att välja aktiviteter.

Programpunkter

Keynote/plenar

Konferensen innehåller flera plenarsessioner, där deltagarna samlas vid stora scenen för att lyssna på keynotes och paneldiskussioner.

Vetenskapliga samtal

Vetenskapliga samtal är korta forskarpresentationer som följs av frågestund från deltagarna. Samtalen hålls tätt på öppna ytor genom tyst teknik/hörlurar. Flera vetenskapliga samtal sker parallellt med varandra. De sker även parallellt med seminarium samt postervisningar. Läs mer »

Seminarier

Seminarier med presentationer och/eller paneldiskussioner hålls i konferensrum och sker parallellt med vetenskapliga samtal och postervisningar.  Läs mer »

Posterutställning

Under Forte Talks presenterar juniorforskare sin forskning på postrar. En gång per dag sker en guidad visning av postrarna, parallellt med vetenskapliga samtal och seminarierna. Det går också att besöka postrarna under pauserna. Läs mer »

Utställare i monter

Olika aktörer inom hälsa, arbetsliv och välfärd ställer ut i montrar som framför allt är bemannade i pauserna. Är din organisation intresserad av att delta som utställare i monter kan du göra en bokningsförfrågan. Läs mer »

Programtider

26 mars
09:00 Registreringen öppnar
10:00 Programmet inleds
17:00 Avslut
17:30 Mingelmiddag

27 mars
10:00 Programmet inleds
15:00 Avslut